Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man hanterar is på vägen

vinterväglag göra körningen exponentiellt farligare, och is på vägen är särskilt farlig eftersom många förare inte ens ser det. Även besättningar arbetar hårt för att upprätthålla säkra vägförhållanden, en snabb storm eller plötslig frysa kan ta förare omedvetet. Det är viktigt att känna igen tecken på möjliga halka om du kommer att få bakom ratten. Instruktioner
1

Titta långt fram på vägen. Om du kör och koncentrera sig på området direkt framför dig, kommer du inte ha tid att reagera på lämpligt sätt om du träffar en isfläck. Även om det är lättare att känna igen is close up, desto mer tid du måste förbereda dig för möjligheten, desto lättare blir det för dig att sakta ner innan du slår den.
2 Även om isen verkar vara smält, vidta försiktighet.

Var försiktig med våta vägar. Vägar som är våta verkar säkrare eftersom isen har börjat smälta, men det kan fortfarande finnas is på dessa vägar, och den mörka färgen på trottoaren kommer ytterligare kamouflera någon svart is. Även om vädret är kylning, kommer dessa våta fläckar blir isiga snabbt.
3 Snö är farlig allt på egen hand, men ibland döljer isen nedanför, liksom.

Kör långsamt genom snön, även om vägen har slipat. Högar av sand, slask och snö som ansamlas på motorvägar och vägar persontransporter kan gömma isfläckar under dem. Om du reser på en alltför stor hastighet, kommer dina däck skära genom liveband sand och träffa dolda isen. Minska hastigheten när du kör, så du använder bromsen så lite som möjligt.
4

Kör speciellt försiktigt på broar och överfarter. Besättningarna kan inte sand samt inom dessa områden, och de är ofta isigare än andra vägavsnitt. Om dessa andra vägavsnitt endast har en yta som vetter mot kyla, broar och överfarter har tre, vilket gör dem kallare och mer benägna att ackumulera is. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146859.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.