Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Dodge Caliber Ficklampa Hjälp

Dodge Caliber själv - laddning ficklampa är en praktisk funktion inbyggd i bakre bagageutrymmet . När ficklampan inte fungerar , det finns flera snabba kontroller du kan göra för att kontrollera dess förvaring säng , batteri och glödlampor . Förvaring Hjälp

Dodge Caliber ficklampa snäpper bezel med en klämma i infattningen facket . Om din ficklampa inte snäppa i ramen , kolla hålen på ficklampan för hinder . Kontrollera även klippet i infattningen för skador .
Laddning Hjälp

ficklampan laddar litium - jon-batterier som sitter i ramen, så det är alltid redo för användning utan besvär eller oro för tomma batterier . Om ficklampan inte fungerar , kontrollera de elektriska kontakterna i ramen och på ficklampan för något som hindrar dem från att ansluta . Rengör dem vid behov . Ficklampan har en röd LED-lampa som indikerar när den laddas.
Byte av glödlampor
p Om en eller båda lamporna inte lyser när knappen trycks , kan dina glödlampor behöver bytas . Att ersätta glödlampan numret är 8 - A35LF . Byt båda lamporna samtidigt för att undvika framtida problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146854.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.