Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder en Viper 1002 Car Alarm

En Viper 1002 billarm måste installeras professionellt av en auktoriserad återförsäljare för att upprätthålla tillverkarens garanti. Det kräver inte årligt underhåll och har potential att prestera längre än livslängden på ditt fordon. Instruktioner
1

Aktivera din bil larmet genom att trycka på knappen på fjärrkontrollen som ser ut som ett låst hänglås för en sekund. Du kommer att höra ett kort pip, och din strålkastare och bromsljus blinkar en gång för att visa att din bil har blivit oroliga. Om du har makt dörrlås, kommer de låses automatiskt vid tillkoppling.
2

avväpna ditt larm genom att trycka på knappen på din fjärrkontroll som ser ut som ett olåst hänglås för en sekund. Du kommer att höra två pip och dina strålkastare och bromsljus blinkar två gånger. Addera 3

stänga av alarmet piper temporärt genom att använda tyst läge. Tryck på "Aux" knappen under mindre än en sekund innan du trycker på knappen som ser ut som ett hänglås. Detta stänger av kvittrar av larmet inställningen för att en gång. Du måste utföra detta steg varje gång du vill ha tyst läge om du begär återförsäljaren att programmera den i permanent tyst läge vid installationen.
4

avaktivera larmet utan en fjärrkontroll genom att trycka betjänt knappen. Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget på. Tryck betjänt knappen förinställt antal gånger som anges av återförsäljare som har installerat den. Detta gör att du kan avaktivera larmet om du förlorar din fjärrkontroll.
5

Tryck på stjärnan knappen för överfallslarm. Detta aktiveras genom att trycka på stjärnan knappen i två sekunder. Använd denna funktion när du behöver kvitta ditt larm om du känner dig hotad när du är i närheten av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146853.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.