Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man ska tolka en Ford Alert Tire Pressure

All sen modell Fords utrustade med en fabriksmonterad Tire Pressure Monitoring System (TPMS). Systemet består av ett band lindade runt varje hjul av ditt fordon med en sensor fäst på bandet. När din Ford går snabbare än 20 km /h, kommer en sensor skickar en signal till din dashboard instrumentpanel om trycket inne i en av dina däck sjunker under den nivå som krävs för drift. Det finns ett par signaler måste du tolka på Ford Tire Pressure Monitoring System för att förstå hur din ska reagera på varningen. Instruktioner
1

Lägg luft till dina däck i fall du får ett lågt däck-tryck alert som tänds och lyser utan att blinka. Om varningen tänds och lyser, betyder det att lufttrycket har sjunkit under fabrikens rekommendationer för ditt fordon. Du bör kontrollera varje däck påtryckningar för att kontrollera, och sedan lägga till luft reinflate däcket till de rekommendationer som anges på däcksidan. Rätt däck storlek och tryck noteras även på en etikett inuti en av dina Fords dörrposter eller på själva dörren.
2

Ta din bil till en Ford återförsäljare om du får en blinkande varning som varar ungefär en minut, lyser sedan och lyser kontinuerligt därefter. Detta innebär att en av dina däck sensorer är trasigt och behöver bytas ut.
3

Ta din bil till en Ford återförsäljare om du får ett normalt lågt däck-tryck alert och du hittar på kontrollera dina däck att trycket inte är låg. Detta kommer också att betyda något är fel med TPMS. Dealern kommer att behöva ansluta ett diagnostiskt verktyg för att bekräfta problemet innan korrigerande åtgärder kan vidtas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146848.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.