Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du kontrollerar om återkallelser genom VIN

Fordon får återkallas av tillverkaren när säkerheten brister upptäcks efter fordonen släpps ut på marknaden. Om ett återkallande utfärdas, är ägare av återkallade fordon informeras av första klass post från tillverkaren, som få detaljer ägaren Kontakta från staten fordonsregister avdelning. Om du inte har fått ett brev men misstänker att din bil är en del av ett återkallande, kan du kontrollera status på din bil gratis på internet eller via telefon. Instruktioner
1

Hitta ramnumret (VIN) i ditt fordon. Den kan vara placerad på den nedre vänstra sidan av instrumentbrädan framför ratten, inne i chaufför-sidodörren sidokarm, på framsidan av motorblocket, underifrån reservdäcket, nära vindrutan spolarvätska reservoar, på den chaufför-side dörrposten eller under ett bakre hjulhus.
2

Observera VIN på din bil. Vins för fordon 1981 och senare har 17 siffror och är unika för varje bil. Tidigare fordon har vins på 11 till 17 tecken.
3

Kontrollera märke på din bil och varumärke, om något. Till exempel gör Ford Lincoln, Ford och Mercury bilar.
4

Hitta bilens tillverkarens hemsida. Tillverkarna allmänhet lista minns information VIN på sina webbplatser, tillsammans med detaljerad information om varför återkallelsen utfärdades.
5

Ange ditt varumärke av fordon och VIN in återkallelsen formulär på tillverkarens webbplats. Någon påminner om att det finns för att fordonet kommer att visas. Ange VIN i National Highway Transport Safety Administration (NHTSA) webbplats (se Resurser) för att se om ett återkallande utfärdades, om tillverkaren
6

inte har en hemsida eller inte har en online återkallelseförteckning.
7

Ring biltillverkarens huvudkontor, National Highway Traffic Safety Administration Vehicle Safety Hotline på 888-327-4236, eller återförsäljaren där du köpte bilen. Alla tre kommer att ge minns information om du ger märke och VIN.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146846.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.