Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man lägger Snökedjor på ett fordon

Din säkerhet under körning, beror på din förmåga att manövrera på vägen och styra bilen. Under dåligt väder, såsom snö, is, slask, kraftiga vindar och regn, kan vägarna bli smart, och dina däck tappar väggreppet. Vissa vägar, liksom branta stigningar eller sluttningar och blåsiga vägar berg, bli farlig att passera under dåligt väder och kräver att du installerar slirskydd på din bil för din säkerhet. Lär dig att installera slirskydd innan du behöver dem för det sista du vill är att ha fastnat i snön läsa instruktionerna i den bitande kylan. Instruktioner
1

Parkera bilen på ett plant underlag. Dra åt parkeringsbromsen och sätta bilen i parken.
2

Ta slirskydd ur förpackningen och reda ut de länkar, som slutar som en slinga kedja. Läs anvisningarna för några tips. Placera de kedjor av dina två framhjulen.
3

Placera kedjan på toppen av den främre förarsidan däck. Arbetet kedjan ner framsidan av hjulet, håller till i samma avsnitt av däcket tills du når marken. Arbetet kedjan ned baksidan av däcket till marken. Ungefär en fjärdedel av kedjan kommer inte att vara runt däcket.
4

Knäböja av passagerarens däcket. Upprepa proceduren tills kedjan är tre fjärdedelar runt däcket. Starta bilen och flytta den en kort sträcka. Park och dra åt parkeringsbromsen.
5

Placera resterande kedjan över den främre föraren däcket. Spänn kedjan genom att med hjälp av en närmare koppling. Upprepa med passagerarens däcket. Få tillbaka i bilen och kör ett par meter för att säkerställa kedjorna sitter ordentligt fast.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146845.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.