Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Begär Driver Records personligen vid Texas DPS

The Texas Department of Public Safety, även känd som Texas DPS, är ansvarig för ett sortiment av arbetsuppgifter, inklusive brottsbekämpning och underhålla fordon och registrerar förare. Den körkort Divisionen är den gren av DPS att du måste kontakta för att få en kopia av Texas drivrutinsposter. Hämta drivrutinsposter från DPS är inte svårt, och det kan göras när som helst körkort division kontor. Instruktioner
1

Hitta en Texas DPS körkort kontor. DPS har många kontor i hela staten. Gå till www.txdps.state.tx.us och klicka på "Office Körkort Locations" för att hitta närmaste kontor.
2

Skaffa blankett DR-1, som är ett program för en kopia av förarens posten. Du kan få detta personligen på någon DPS körkort kontor

Texas Department of Public Safety

Att:. DRB /Certified abstrakt konst

PO Box 15999

Austin, Texas 78.761-5999
3

Fyll i formuläret. Formulär DR-1 kräver att du inkludera information såsom ditt namn, kontaktuppgifter, namnet på den person vars poster du begär och vilken typ av skivor som du begär.
4

returnera det ifyllda formuläret till någon DPS körkort kontor.
5

Betala avgiften. Du måste betala en avgift baserad på den typ av poster som du begär. Till exempel har födelsedatum, licens status och senaste adress en $ 4 avgift. Födelsedatum, licens status, förteckning över alla krascher, kränkningar och suspensioner, och en bestyrkt Sammanfattning av hela förarens rekord är $ 20.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146842.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.