Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida State lagar om LED-lampor på fordon

Light-emitting diode, eller LED, har strålkastare börjat komma standard på motorfordon. Deras lägre energiförbrukning, hållbarhet och flexibilitet i förpackningar är attraktiva incitament för deras installation. Men enskilda stater anta lagstiftning som reglerar fordonskomponenter som strålkastare, inklusive typ av ljus inuti strålkastaren, delstaten Florida är inte annorlunda. Statliga stadgar är specifika om strålkastare krav, men de inte beskriva att ett fordons strålkastare inte kan ledas. Dock garanterar inte att du inte kommer att få en biljett och därmed behöva hävda att rättslig synpunkt i trafiken domstol. Allmänna strålkastare Krav

Enligt 2007 Florida stadgar 316,220, måste varje motorfordon på vägen har minst två strålkastare, en på varje sida av fordonets front, som visar ett vitt ljus. Färgade lampor är inte tillåtet, enligt 2007 års stadga 316,2397.
Headlight Använd Krav

Enligt 2007 Florida stadgar 316,217, alla fordon som drivs på en motorväg inom staten måste har avtäckt strålkastare vid alla tidpunkter mellan solnedgång och soluppgång, och under ogynnsamma väderförhållanden som regn, rök och dimma. Detta är dock inte utesluter behovet av förarna att köra med vederbörlig hänsyn till andras säkerhet på vägarna och strålkastare använda när de behövs, oberoende av tid på dygnet.

Headlight Kränkningar

Enligt Florida lagsamling, de enda brott som existerar avseende strålkastare display, stadgar 316,215-316,220, innebär frånvaron av strålkastare, felaktigt visade strålkastarna (om strålkastarna är täckta, tonade , eller på annat sätt försvårat), eller inte visar ett vitt ljus i strålkastarna. Ingen överträdelse kod finns i Florida lagsamling för att ha vita LED-strålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146836.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.