Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Teen Driving Problem

Bilolyckor är en viktig dödsorsak bland unga människor . Tonåringar som håller på att lära sig att köra kan vara särskilt utsatta . Grupptryck och bristande uppmärksamhet orsakar många olyckor . Genom att känna till problemen ofta är förknippade med tonåring körning , kan du arbeta med din tonåring att köra säkert . Fortkörning

Överdriven hastighet är ett vanligt problem bland tonåriga förare . Fortkörning minskar tillgänglig tid att svara på trafiken faror och gör det mer troligt att föraren förlorar kontrollen över fordonet eller krascha in i ett föremål eller en annan bil .
Missbruk

Tonåringar behöver tid att anpassa sig till att köra en bil på allmän väg . Inlärningskurvan är hårt drabbade om tonåringarna använder droger eller alkohol . Körning är svårt för början bilister , och missbruk av förare ofta leder till olyckor .
Oförmåga att känna igen faror

Många tonåringar känner sig oövervinnelig och uppror mot samhället normer . Vägrar att använda bilbälte , kör för fort för de väderförhållanden och helt enkelt köra vårdslöst leda till många olyckor bland tonåringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146831.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.