Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Däck Stud Installation Verktyg

Under vintern är det en säkerhetsåtgärd för att tillämpa däck dubbar på däcken för att hjälpa till att förebygga att förlora väggrepp på isiga områden. Kontrollera med lokala brottsbekämpande myndigheter för att se till att det inte finns några begränsningar i ditt område som förbjuder användningen av dubbar. Kontrollera också din däckmärkning att se till att dina däck kan dubbade. Aldrig re-stud dina däck som detta kan visa sig ha farliga resultat av blow outs. Mätinstrument

Mät din mönsterdjup innan du köper dina dubbar för dina däck att se till att du har rätt storlek behövs. Använd en tolk mönsterdjup att göra denna uppgift. Mönsterdjup mätare vanligtvis läsas 32nds av en tum och millimeter, enligt Gampler talet. Kontrollera däckverkstad och yttre spåren lika runt hela däcket. Enligt Bruno Wessel, om din däckslitbana läsning är lika med 12/32 då du kommer att behöva köpa ett däck stud som är en # 12 storlek för att korrekt matcha dina däck, en # 13 däck stud måste köpas om du får läsa av 13/32 och så vidare.
Stud stativ

Däck stud står kommer från olika tillverkare men det enda syftet med denna utrustning är att ge operatören stabilitet och tillgänglighet till saker som behövs under stud installationsprocessen. Däck stud står vanligtvis kommer med en mugghållare för vatten, en hylla för att placera stud förpackningen, en pistol hållare och en aluminium hylla att ställa dina däck på. Vatten används i installationsprocessen för att hjälpa till smörjning av införandet där däcket stud kommer att placeras in i däcket.
P Det
Installation Guns finns olika typer och stilar av vapen stud installation som varierar i prissättningen från dyra till ekonomiskt. Stud installation vapen är lätta att använda och alla ska komma med instruktioner. Vissa vapen såsom L-15 tryckstången stud installation pistol är utformade specifikt för storlek # 15 däck stud. Andra vapen såsom modell TSIT-9 är konstruerade för däckstorlekar stud av # 11 till # 17. Det finns även en halvautomatisk stud installation pistol tillgängliga som kan sätta upp till 225 däck dubbar per minut kallas Satsim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146816.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.