Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Dodge Grand Caravan Broms Problem

grundades 1914 och betjänar Dodge långa historia som bevis på tillförlitlighet märkets bilar och lastbilar. Liksom andra bil märken, har Dodge stött ibland frågor som har motiverat återkallelsen av vissa modeller, dock. Under de senaste 20 åren, har Dodge utfärdat flera återkallanden på grund av broms problem i en av sina mer populära modellerna, Dodge Grand Caravan. 2009 Recall

2009 återkallande av bara 82 Dodge Husvagnar under 2009 berodde på förändringar rullstolsanpassade Husvagnar från El Dorado National, en tredje part bolag. Förändringarna ledde till omdirigering av bromsen linje, som inte var ordentligt fastsatt. Som ett resultat, kan bromsen linje i dessa Husvagnar skaver mot fordonet, vilket kan leda till farliga läckor bromsledningen.
1997 Recall

I oktober 1996 Chrysler Corporation utfärdade ett återkallande för nästan 19.000 Dodge Grand Husvagnar för en huvudcylinder bakre tätningen problem. Tätningen --- som är belägen mellan vakuumbehållaren och hydraulvätskan --- var ineffektiv, vilket orsakar hydraulfluid att strömma in i vakuumbehållaren. Denna gradvisa vätska minskning kunde orsaka att bromsarna att fungera dåligt. En in-dash-sensor som visar förlust av bromsvätska varnade förare av detta problem.
1996 Recall

1996 återkallelse av 1993 Dodge Grand Caravan påverkas ägarna av 321.000 fordon. En felaktig hydraulventil i modellen kunde bära snabbare än normalt, orsaka för tidig förslitning av pumpen-motorn i bromsen. Detta tillstånd kan leda till en farlig förlust av makt assistans vid inbromsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146811.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.