Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Traktorsläp Driver Safety

Lastbilschaufförer måste ta itu med ett antal potentiella risker som kan förekomma både utanför och på vägen. Efter ordentliga säkerhetsföreskrifter, underhåll riktlinjer och kör försiktigt hjälper till att skydda dem och andra på vägen. Utbildning

Under förarutbildningen lär individen hur man kör defensivt för att undvika olyckor. Detta inkluderar att lära sig att manövrera trucken för att undvika en olycka. Drivrutiner lär dig också att inspektera en lastbil innan du tar ut det på vägen och korrekt underhåll av fordonet.
Trafiksäkerhet
timmar lastbilschaufför på vägen är begränsade till förebygga utmattning.

Förare som inte har haft tillräckligt med sömn kan presentera en stor fara på motorvägen. Lastbilsförare får köra upp till elva timmar på jobbet efter att ha tio timmar bort. I en sju till åtta dagars period, kan föraren bara köra 60-70 timmar totalt. Dessa regler skyddar förare mot körning dåsig och orsaka en olycka.
Andra överväganden

en traktor föraren ska vara medveten om potentiella risker som kan presentera sig på vägen. Dessa kan vara relaterade till hårt väder, ett vägbygge zon eller farlig körning av andra bilister. Att kunna fatta bra beslut och att lösa problem genom dessa typer av situationer är viktigt för jobbet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146805.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.