Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Pollare Säkerhet

Pollare är cylinderformade föremål som står några meter lång , är oftast gjorda av hållbara metaller som aluminium , järn eller stål och är ibland fyllda med betong . Det huvudsakliga syftet med pollare är att förhindra oönskad fordon tillgång . Säkerhetsskäl

Pollare används ofta utomhus bland vägar eller offentliga åtkomstpunkter att skydda fotgängare från motorfordon . Företagen kan använda dem för att skydda anställda och bearbetade varor från maskiner .
Använder

Pollare kan användas för att stänga en väg eller stig och arbeta som ett visuellt stöd för att styra eller avskräcka fotgängare och fordonstrafik flöde . Vissa pollare kommer att ge tillgång till utryckningsfordon i händelse av en nödsituation genom att trycka under ytan eller genom att manuellt avlägsnas av en person .
Typer av pollare
< p> basplattemonterade pollare är stationär och fäst på en hård yta . Flyttbara pollare tillåter pollare tas bort och installeras på ägarens gottfinnande . Nedsänkbara pollare kan höja upp från ytan antingen manuellt för hand eller automatiskt genom pneumatik , el eller hydraulik . Dessa pollare kan tas bort eller ändras så att utryckningsfordon att passera . Men säkerhet pollare , bestående av stålrör och fylld med betong , misslyckas med att ge utryckningsfordon bortom dem . Detta kräver utryckningsfordon att gå runt dem eller personal akuta fortsätta till fots .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146802.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.