Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida automatisk inspektion Krav

Kraven för bilprovning i Florida är mycket enklare än vad de var tidigare, eftersom Florida inte längre har lagar som reglerar utsläpp från fordon. För närvarande, fordonskontroller endast kontrollera att fordonet körs är i själva verket samma fordon som skall registreras. I många fall, såsom nya fordon registrering och förnyelser registrering, är en inspektion inte nödvändigt. När du behöver en inspektion


Det finns bara två situationer där du behöver en besiktning innan du registrerar din bil i Florida: Du har precis köpt en begagnad bil i-state eller din bil kommer från ut-av -state. Inspektioner är inte nödvändig för att registrera ett nytt fordon som köptes in-stat eller för registrering förnyelse i Florida.
Var får jag tag en inspektion
p Det finns bilprovningsprogram webbplatser hela staten som du kan hitta i de lokala gula sidorna. De flesta mekaniker och poliser är också kvalificerad för att ge dig en giltig besiktning. Vad en inspektion Innebär

Även om du ska ha en mekaniker kontrollera
att din fordonet är i gott skick innan du kör det, är det inte för närvarande en del av Florida bilprovning. Det enda inspektören kommer att göra är att titta på bilens VIN-nummer och se till att den matchar numret på din titel eller kvarstad. Därefter kommer inspektören fylla i formuläret HSMV 82040 eller HSMV 82402 för dig att ge det lokala skattekontoret bedömare.
Kostnader för Bilprovning

priset på en inspektion varierar enligt inspektören. Det kan vara gratis eller så mycket som $ 99. Ring flera kontrollplatser och jämföra priser innan du hämtar inspektionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146795.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.