Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Officiell användning av statliga fordon

Användning av statliga fordon faller under officiell statlig verksamhet. Både när det gäller offentliga företag och verksamheter betalas med skattebetalarnas pengar, faller användning av statliga bilar som granskas ofta. Av detta skäl och för att förhindra missbruk, blir officiell användning av statliga bilar som stavas ut i anställdas regler regelbundet. Syfte och Presence

När människor ser en bil som används för statliga ändamål, särskilt när det märks med en statlig logotyp, förväntar de sig att fordonets användning bidrar till en äkta statlig verksamhet. Medan människor accepterar att regeringstjänstemän reser för att utföra sin verksamhet, är missbruk av statliga fordon för personlig förmån oacceptabelt för både offentliga och privata översyn.
Officiella Märkning

varna både anställda och underrätta allmänheten, är statliga bilar ofta märkta med dokumentation som anger att fordonet endast kan användas för "officiell statlig verksamhet." Dessutom byråer som äger bilarna promulgera regler som anger bilanvändningen, bränslepåfyllning, dokumentation om användning, och subjektivitet till revisioner för att bekräfta korrekt användning.
Kränkningar och disciplin
< p> Medan massan majoriteten av statsanställda följa deras byrå regler rörande offentliga fordonets användning, precis som i den privata sysselsättningen det brukar vara en 1 procent som försöker att bryta mot reglerna. När fångas, vanligtvis genom att jämföra körsträcka, bränsle, samt register log och hitta avvikelser, gripits anställda drabbas anställning disciplin eller ens uppsägning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146794.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.