Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tow Strap Lagar

Om du planerar att dra en släpvagn eller ett fordon, oavsett om du är en privatperson eller kommersiella förare, är det viktigt att ägna extra uppmärksamhet åt de lagar och förordningar som reglerar användningen av bogsera remmar. Bogsera remmar fäster från ett fordon till ett annat och används för att bogsera ett obrukbart fordon eller en släpvagn. Statliga och federala lagar varierar om vilken typ av rem, placering, längd och tillåtna vikter. Att inte följa dessa regler kan leda till en överträdelse och fin. Tow Strap Placement

Lagar varierar vad gäller placering av de bogsera remmar, men idén är densamma: att styra gungning i den dragna bilen. I Michigan, till exempel, bör det dragna fordonet svänger inte mer än 3 inches till endera sidan.
Tow Strap Längd
p Det finns krav på längden på bogsera remmar själva, liksom den sammanlagda längden av fordonet och draget fordon eller släpvagn. I Michigan, till exempel, kan de bogsera remmar inte vara längre än 15 meter, och den sammanlagda längden får inte överstiga 65 meter.
Tow Strap Styrka

Även om det inte uttryckligen anges i många fall är det underförstått att bogsera remmar måste, åtminstone vara tillräckligt stark för att dra de nödvändiga laster. Men kommersiella fordon med höga belastningar måste uppfylla vissa krav, av vilka några är federalt uppdrag. I Michigan, till exempel när fordon transportera djur som väger 10,000 pounds eller mindre, måste banden följa specifikt med avdelning 49 i Code of Federal Regulations, § 393,70.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146793.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.