Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en Begränsad körkort i Illinois

Illinois är en deltagande medlem av Driver Relief programmet , som erbjuder begränsade körning privilegier ( RDP ) licens . Om du har haft din licens tillfälligt , måste du skaffa en begränsad licens för att kunna ta sig till jobbet eller skolan . Det är ett program process som du måste gå igenom för att avgöra giltigheten av din ansökan på din lokala Department of Motor Vehicles kontor . Instruktioner
1

ta hänsyn till alla i din körning nödvändigheter . Skriv ner din månatliga läkarbesök , skola schema , arbetsschema , och allt annat av vikt som du känner kan hindras av den pågående avstängning .
2

Ladda formell form Hearing Begäran från länken i hänvisningar i den här artikeln . Använd detta formulär för att begära ett begränsat körtillstånd .
3

Besök din lokala statssekreterare kontoret att samråda med ett av de informella förhörsombud . Flera platser är noterade på formellt förhör formuläret. De kommer åt ditt behov och behörighet att ingå i RDP -programmet . En betydande del av godkännandet har att göra med din tidigare drivande post . Du bör få ett svar innan du lämnar samrådet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146791.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.