Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Snökedjor Installera på '99 Jeep

Jeep ägare som bor i klimat med över genomsnittet snöfall ofta krävs för att installera snökedjor på fordonets däck. Snökedjor är utformade för att öka däckens grepp i snö eller isiga körförhållanden. På grund av off-road popularitet jeep fordon, snökedjor ger också grepp i lera. Saker du behöver
Snow slirskydd
Skärpning verktyg för slirskydd
4 bungee stubin
Visa mer Instruktioner
1

Position snökedjor framför av vardera av de fyra däcken på Jeep. Se till att dra åt mekanismen för varje kedja är vänd bort från fordonet.
2

Kör bilen på de fyra kedjorna. Stanna när däcken är centrerade i mitten, från framsidan till baksidan och sida till sida. Addera 3

Lyft båda sidorna av varje kedja runt däcket tills de rör. Länk krokarna tillsammans på baksidan av däcket, sedan koppla länkändarna tillsammans på framsidan av däcket. Kör bilen framåt 10 meter. Justera länkarna för att ta in slack. Använd åtdragningsverktyget att säkra fästmekanismen på däcken.
4

Kör bilen några miles, sedan åt kedjorna för att avlägsna eventuella slack. Haka ett bungee rep till eventuellt överskott koppling och ansluta den till en stationär länk på däcket kedjan. Detta håller lösa kopplingar från att skada fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146780.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.