Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lagar om sammanslagning trafik i Indiana

För att undvika trafikolyckor ska förarna samman i trafiken med försiktighet, titta på trafikflödet och kontroll av speglar och blinda fläckar innan vi går vidare. Indiana, liksom många andra stater har sina egna lagar, riktlinjer och råd om hur man kan gå samman i trafiken. Förare måste följa dessa lagar inte bara för att undvika att betala böter, men också för att garantera säkerheten för alla på vägen. Sammanslagning på Interstate

Som Indiana Bureau of Motor Vehicles (BMV) varnar, gott omdöme och timing är avgörande för sammanslagning säkert i trafiken. Detta gäller särskilt för vägar, där trafiken går med högre hastighet.

När du skriver en mellanstatlig på ramp ska förarna stannar på höger sida av vägen och öka deras hastighet gradvis tills de kan gå samman smidigt i trafiken. Förare ska försöka slå ihop först när vägen är klar.
Övriga Bilar Till Salu p Om du kör på motorvägen och en annan bil försöker att slå samman, ge dem utrymme att göra det. Men drivrutinerna redan på motorvägen har rätt-of-way. Drivrutiner in interstate bör alltid ge till bilar som redan på väg.
Sammanslagning i arbetsområden

Särskilda lagar gäller för sammanslagning i arbetsområden där konstruktionen är äger rum. Förare bör uppmärksamma eventuella tecken styra flödet eller sammanslagning av trafiken. Om trafiken är riktad att gå samman till ett körfält från en annan, får förarna inte passera ett annat fordon som är i körfältet de är riktade till sammanfogning in var och när Indiana Department of Transportation har skrivit en nej-passerar zonen.

Runt arbetsområden, kan blinkande pil tecken reglera trafiken, som anger vilken riktning trafiken ska flytta eller sammanfoga in. Om en blinkande pil styrelse inte anger en riktning, är förarna inte behöver flytta eller slå samman, men ska ske med försiktighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146773.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.