Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Car Seat Säkerhet Installation

Enligt Edmunds.com, 80 procent av vårdgivare felaktigt installera en bilbarnstol. Med statistik som denna, att förstå hur man korrekt installera och använda en bilbarnstol är avgörande. Medan spärren (lägre ankare och tjuder för barn) tekniska krav som inleddes i september 2002 gör bilbarnstol installation jämnare, det breda utbudet av tillgängliga bilmodeller gör ofta det förvirrande. Instruktioner
1

Köp rätt bilbarnstol. Bilbarnstol säkerhet börjar med att köpa rätt bilbarnstol för ditt barns ålder och storlek. Bakåtvända säten rekommenderas för barn mindre än 1 år gamla. Efter ett år, får barnen kopplas till framsidan bilbarnstolar när de växer ifrån bakåtvända säten.
2

Läs bruksanvisningen för din bil och din bilbarnstol. Notera eventuella unika instruktioner i båda handböckerna innan du försöker installera bilbarnstolen. Addera 3

Placera bilbarnstolen i baksätet på bilen. Bilbarnstolar bör aldrig monteras i framsätet. För optimal säkerhet bör bilbarnstolen går i mitten av baksätet. Men om mittplatsen är inte tillgänglig, förarens eller passagerarens säten sida är säkra samt.
4

Leta bilens lägre LATCH ankare. Det bör finnas en på varje sida av bilbarnstolen i sprickan av sittdynorna, nära de Bältesspännare. Om du installerar en upprätt stol barn bil, måste du hitta den övre ankaret, alltför. Dessa är placerade ovanför sätet eller på golvet bakom stolen i vissa skåpbilar. Om din bil gjordes före september 2002, kan det inte vara utrustad med spärr bilbarnstol bilagor. Ena sidan av bilen stolens spärr fastsättning
5

Snap på den första botten ankaret. Tryck sedan bilbarnstol ner så långt du kan samtidigt som du ansluter Spärren infästning till andra nedre ankaret. Om du installerar ett framåtvänt säte, bifoga tjuder (ansluten till toppen av bilbarnstol) till toppen ankaret.
P Om du är bilen inte har en spärr fastsättning, helt enkelt gänga knät och axelremmen genom öppningen längst ned på bilsätet. När du har spände bältet, dra bältet ut så långt det går. När du släpper det, bör du hör den snäppa som det dras den överskjutande delen av bältet.
6

Bogserbåt på bilsätet för att se till att det inte tippa framåt. Om den gör det, upprepa installationen tills du är säker på att det inte kommer att skifta.
7

Besök en professionell om du fortfarande behöver hjälp. Det amerikanska Department of Transportation erbjuder kvalificerade bil tekniker sits installation för att hjälpa föräldrar att använda bilbarnstolar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146766.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.