Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man besegra en Silverado bältespåminnarsystem

Den fruktansvärda ljudet av bältespåminnare kan provocera road rage. Påminnelsen hörs att du vet att du inte riktigt har fastspända själv i din Chevrolet Silverado. I vissa fall - till exempel om du bor på en stor areal och måste köra till brevlådan - kanske band på säkerhetsbältet känns obefogad. I dessa situationer kan du besegra bältespåminnarsystem i din Silverado och njuta av en lugn åktur. Saker du behöver
Sax
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Seat bältesklämma
Visa fler instruktioner
1

Hitta en skroten . Tala med återförsäljaren och frågar om han har en Silverado i din modell på tomten. Om så är fallet, köper chaufför-side montering bilbälte. De flesta junkyards kommer att ta bort de delar för dig. Om du måste göra det jobbet, ta en uppsättning hylsnyckel och en platt skruvmejsel med dig till skroten. När du anskaffa montering bilbälte, klippa bandet med en sax.
2

Demontera säkerhetsbältet klippet genom att skjuta det loss remmen. Sätt klämman i bälteslåset på din lastbil. Detta kommer i praktiken inaktivera påminnelsen säkerhetsbältet.
3

Ring en Biltema. Butiker ofta lager bilbälte klipp och inte kräver att du köper hela aggregatet. Säkerhetsbälte klipp är inte en one-size-fits-all del, och modellnumret på din plats bältesklämma kommer ofta att skilja sig från den som butiken bestånden.

För bästa resultat när du talar med en associera i butiken, har ditt chassinummer hands. Butiken associerar kan använda numret för att avgöra vilken plats bältesklämma passar din bil. När du köper rätt klippet bilbälte, sätt in den i spännet för att stoppa bältespåminnare från chiming. Ut säkerhetsbältet
4

Stretch så långt det sträcker sig. Korsa bandet och klämma bakom förarsätet. Skjut klämman säkerhetsbältet genom gapet mellan sitsen och konsolen. Anslut klämman i bälteslåset. Detta kommer inte att se så bra som att ha ett klipp bälte av sig själv, men det kommer att effektivt stänga av påminnelsen säkerhetsbältet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146764.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.