Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Emergency Bil Verktyg

När du reser med ett kort avstånd är det klokt att ha verktyg i bilen för att hjälpa till i en nödsituation. Allt kan hända på vägen: en punktering, gå vilse, ett dött batteri eller ens någon hotar ditt liv. I vissa fall kommer en mobiltelefon gör ingenting för att hjälpa situationen. Förlitar sig på att andra ska hjälpa även kan lämna dig i sticket. Det finns några verktyg som du bör alltid ha i bilen i händelse av en nödsituation. Ljus
Ficklampor ger dig en ljuskälla och göra dig synlig för andra bilister.

att undvika att fastna ensam i mörkret och att signalera din position till andra bilister, alltid ha en ficklampa i bilen. Hitta en som kan ansluta till bilens ström ifall ficklampa batterier dör. Lysstavar är också till hjälp. Mest senast upp till 12 timmar och är synliga upp till en mil bort, giftfritt och nonflammable. De hjälper dig att hålla koll på passagerare, speciellt barn, som är med dig, ge dig en ljuskälla och göra dig synlig för andra bilister.
Startkablar
Inte förlita sig på andra bilister att ha verktyg som startkablar.

Varje bilist bör ha en uppsättning startkablar. De är mycket bra inte bara om batteriet är dött, men om du stöter på en annan strandsatt bilist. Inte alla bär startkablar, så att du inte kan lita på förbipasserande att ha en uppsättning om du behöver hjälp.
Överlevnadskniv
Mulipurpose knivar kan förse dig med flera verktyg.

Ett mångsidigt eller överlevnadskniv är en måste-ha verktyg för din bil. Det ger många olika verktyg som du kan använda i en mängd olika sätt bör du behöver dem. En överlevnadskniv är det bästa valet, ger dig inte bara en kniv, men saker som en pry verktyg och en skruvmejsel.
Spade

Håll en hopfällbar spade i din stammen så att du kan gräva dig ut och få tillbaka på vägen om bilen fastnar i djup snö eller lera. Detta verktyg är särskilt viktigt i områden där snö och regn är ett problem. Addera Car Jack och tröttar Wrench
En domkraft och däck skiftnyckel kan du ändra en punktering.

Bil domkrafter och skiftnycklar däck kan du byta en lägenhet snabbt. De flesta bil domkrafter komma med ett däck skiftnyckel. Det är också klokt att göra ett reservdäck. Du kan inte lita på barmhärtiga samariter att stanna och hjälpa till med en platt, folk är försiktiga och oroar sig för sin egen säkerhet, vilket innebär att de inte stoppar alltid
Flares

bloss eller en akut triangel signal till andra att du är i behov av hjälp. Road nödraketer bör aldrig användas för ljus och bör placeras på ett icke brännbart underlag som vägen. Ångor från fackling är skadliga, så står långt borta när du har tänt flare.
All-In-One Verktyg
Allt-i-ett verktyg bifoga till din nyckelring så de är alltid inom räckhåll.

Några av de mest värdefulla verktygen akuta bil är tillräckligt små för att passa på din nyckelring. Dessa är allt-i-ett verktyg som har en glas-brytare och bilbälte blad. Många har också verktyg som en sonic larm, nöd ljus och en LED-ficklampa. I situationer som brand eller nedsänkning i vatten, där dörrar och fönster misslyckas, med en enhet som hjälper dig att få dig själv att säkerheten till hands är perfekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146756.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.