Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Florida bilbarnstol Krav

Delstaten Florida kräver att barn rida i rätt barnstolar när du reser i ett motorfordon som en förebyggande åtgärd mot fysisk skada vid en olycka. "Motorfordon skador är den vanligaste dödsorsaken bland barn i USA," enligt Department of Health och Human Services Centers for Disease Control and Prevention. Föräldrar i Florida måste känna till och följa de bilbarnstolen kraven i deras tillstånd. Följande är tillståndkrav i september 2010. Spädbarn till 1 år

För spädbarn och små barn som väger mindre än 20 pounds, kräver Florida statlig lag att barn placeras, med korrekt hållning, i ett federalt godkänd bilbarnstol. Den korrekta bilbarnstol för spädbarn och små barn är en bakåtvänd bilbarnstol. En bakåtvänd bilbarnstol kompenserar för den fysiska oförmåga att bebisar och små barn har när det gäller att hantera plötsliga stopp eller påverkan av en bilolycka.
Upp till 3 år gamla

Barn som väger mer än 20 pounds, upp till 3 år, måste också åka i en bilbarnstol i delstaten Florida. "Detta är en uttrycklig statlig krav," säger Infant-Car-Seats.com. Dessa bilbarnstolar är framåtvänd, federalt godkända modeller som är säkrade till sätet i bilen med en vanlig sits spänne. Barnet placeras sedan, med korrekt hållning, i bilsätet och fastspända med sin sele-liknande säkerhet remmar.
4 till 5 år gammal

Det är frivilligt för barn i åldrarna 4 till 5 år att rida i en bilbarnstol. Vissa modeller är utformade för att tillgodose deras storlek, men vad föreslås starkt av staten Florida är att de rider i bältesstolar när de växer ur sina bilbarnstolar, även om det inte är statens lag.

Florida tillåter 4 - till 5-åringar att rida i ett motorfordon med vuxna begränsningar bilbälte, men bältesstolar rekommenderas upp till 8 år, eller som Broward Sheriff kansli påstår, "Barn från cirka 40 till 80 pounds och under 4 -fötter, bör 9-inches i höjd rida på en bälteskudde. "
bälte för vuxna Restraint

Stundridningen med bälte är tillåtet för åldrarna 4 till 5, krävs det någon äldre barn och vuxna, när de rider i ett motorfordon i delstaten Florida. Ridning i framsätet

Enligt
till Insurance Institute for Highway Safety, har delstaten Florida inte ett uttalat företräde för baksätet. Men "Alla barn i åldrarna 12 år och yngre bör åka i baksätet", säger Department of Health och Human Services Centers for Disease Control and Prevention.

Annan oro barn och framsätet är krockkudden. Av detta skäl måste spädbarn och barn rider inte i framsätet på en bil som har en utvecklingsbara krockkudde på grund av risken för allvarlig skada från kraften av krockkudden när den blåses upp. Som sheriff kontor i Broward County, Florida, påstår, "Placera aldrig barn i en bilbarnstol i framsätet på en bil utrustad med en passagerarairbag --- alltid använda baksätet."


Kränkningar

Överträdelser av Florida bilbarnstol krav främst sätta barn för risk för allvarlig skada eller ännu värre, förlust av liv. Överträdare ansikte böter och punkter på sin körning poster. Enligt Insurance Institute for Highway Safety, den fina, i september 2010, är ​​$ 60, och antalet poäng bedöms sedan av staten för kränkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146755.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.