Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du justerar sidospeglar Visa

Ett syfte med bilens sidospeglar uppfattning är att hjälpa dig att se "blinda fläckar" när du kör och byter körfält. Underlåtenhet att justera dina speglarna på rätt sätt kan leda till en olycka. Ett faktum som många förare inte vet är att sido backspeglar och backspegel bör användas tillsammans. Speglarna kompletterar varandra. När speglarna är rätt inställda, ska du kunna se en bil lämna din backspegel och visas direkt i din sidospegel. Instruktioner
1

sitta i förarsätet. Justera stolen så att det är i den exakta positionen du behöver när du kör.
2

Justera backspegeln så att du tydligt kan se vad som finns bakom bilen, utan att anstränga eller flytta din plats.
3

Leta manöverkontakt för dina sidospeglar view. Detta kommer att variera med fordonet. För många fordon med automatiska kontroller, kommer övergången att vara på förarsidans dörr. Om du har manuella kontroller, kanske du ser en knopp i hörnet av sidospegel. Om du inte ser några knappar eller rattar, kommer du sannolikt att driva speglarna med händerna. Hänvisa till din bil bruksanvisning om du inte kan hitta strömbrytaren.
4

Justera förarens spegeln från sidan genom att flytta strömbrytaren. Spegeln kan flyttas upp, ner, höger och vänster. När spegeln är i en position som är lämplig för dig, bör du synfält fortsätta där den slutade i backspegeln. Du bör kunna se din bak förarsidan däck på förarsidan spegeln.
5

Justera passagerar spegeln från sidan på samma sätt. Du bör kunna se din bak däck passagerarsidan i sidospegel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146752.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.