Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Chevy Equinox Heater Problem

Chevrolet Equinox introducerades för allmänheten 2005 . Det vanligaste klagomålet om 2006 Equinox är klimatet styrenhet är inte tillförlitlig . Enligt ägarna som postat sina klagomål på CarComplaints.com , kommer värmaren värmer inte inredningen eller tina vindrutan . Lufttemperatur Dörr

Bristen på värme orsakas av lufttemperaturen blandningen dörr inte fungerar. Blandningen dörr tillåter luften att strömma förbi värmeelementet . Lufttemperaturen dörren har en plast arm som är ansluten till en elektrisk motor. Efter några år , kommer armen att bryta . CarComplaints.com rapporterar att återförsäljarna ersätter plasten armen med en metall arm .
Reparation

Byte av luft utomhustemperaturen blandning innebär demontering av instrumentpanelen . Reparationen innebär också demonteringen av mittkonsolen . CarComplaints.com rapporterar att 57.536 är den genomsnittliga körsträcka som problemen uppstår . Reparationen kostar $ 697.
Emerging Rättegång

Ansökningar om en framväxande grupptalan stämning har inlämnad SueEasy.com . SueEasy använder ett webbaserat register för att inleda en grupptalan rättegång . De bly käranden rapporterar att lufttemperaturen dörren till hennes Equinox misslyckats när fordonet nått 72.000 miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146751.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.