Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vision kraven för att erhålla ett körkort i Florida

Förare i Florida är skyldiga att ta ett syntest på Department of Motor Vehicles utrustning när de ansöker om en licens eller förnyelse. Florida tillåter förare med ren drivande historier att förnya licenser två gånger utan ett kontor besök. Undantaget från denna regel är för sökande 80 och äldre som måste ha en synundersökning vid varje förnyelse. Minsta Vision Krav
DMV använder standardmaskiner synundersökningar liknar gamla visionen diagram.

Som postade i Florida Förarens handbok, minimikravet för förarna, med eller ej, är 20/40 syn på minst ett öga. Människor med 20/40 syn på ena ögat och den 20/50 eller ännu värre i andra kallas för korrigerande åtgärder. Denna regel gäller för människor som bär korrigerande linser samt utan hjälp vision. Om ena ögat är blint, 20/200 eller ännu värre, måste den andra andra ögat har 20/40 syn eller bättre.
Särskilda krav

Florida drar gränsen för Föraren behörighet på personer med 20/80 syn eller sämre i båda ögonen, med eller utan korrigerande linser. Dessa drivrutiner är berättigade till ett tillstånd förrän korrigerande åtgärder vidtas för att visa en markant förbättring i ena eller båda ögonen.
Vision Tentor och äldre förare

2003, var en lag som kräver människor 80 år och äldre att passera en vision undersökning vid varje förnyelse. Highway Safety statistik har visat att ett stort antal olyckor med äldre förare var relaterade till vision frågor, enligt Department of Motor Vehicles hemsida. . Addera synfält

synfält krav säger att alla förare måste ha en adekvat bild av sin närmiljö. Minsta siktfält i Florida är 130 grader. Om andra synproblem inte är närvarande, detta fortfarande kan leda till en återkallelse. Förare som inte denna del av testet får en 60-dagars körtillstånd innan de testas igen.
Anmärkningar om färgblindhet

Florida testar inte för färgblindhet, heller medför det några föreskrifter om att erhålla en licens för personer som är färgblinda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146736.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.