Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur passar jag tre Bilbarnstolar i en 1997 Toyota Camry?

Montering tre barn bilsäkerhet säten i en sedan som en Toyota Camry kan vara en utmaning, men det är möjligt med ordentlig planering. Det finns många säkerhetsanvisningar att tänka på, så först måste du bestämma vad dina behov kommer att vara och sedan titta på dina alternativ. Instruktioner
1

Tänk på barnens ålder och typ av bilsäten du kommer att behöva. Nyfödda och spädbarn bör hållas i bakåtvända bilbarnstolar så länge som möjligt. Babyskyddet platser tenderar att ta upp mindre plats i baksätet på din bil och vanligtvis passar barn upp till 30 pounds. Konvertibla bilsäten tar upp mycket utrymme när de är påslagna bakåtvänd. Tre bakåtvända konvertibla platser kommer inte att passa in i baksätet på en Camry sedan, medan tre bakåtvända babyskydd kommer. Men när barnen är minst 1 år gamla, och 20 pounds, kan de flyttas in i framåtvända säten. Tre bältesstolar passar in på baksidan av nästan alla sedaner utan problem.
2

forskning eller undersöka märken och modeller av bilbarnstolar. Vissa märken och modeller av bilbarnstolar är mycket större än andra. Välj en stil som inte har en massa extra funktioner såsom mugghållare eller fällbara säten. De mer grundläggande bilsäten tenderar att ha en mindre baser.
3

plan där du kommer att sätta varje sittplats innan du köper. Det kan vara lättare initialt att sätta den största stolen i mitten, men du bör tänka på vilka barn som kommer att behöva hjälp med att komma in och ut ur bilen. Att sätta babyskyddet i mitten och boosters platser på sidorna kommer att göra det svårt att få babyskyddet ut ur bilen. Bältesstolar tar upp minst utrymme och är bäst att lägga i mindre mittplatsen. Mest bakåtvända babyskydd bil passar på ytterplatserna i en Camry, men det kan vara nödvändigt att hålla de främre parkett dras framåt lite.
4

Pröva olika kombinationer för att se vad som fungerar bäst för dina barn och din bekvämlighet. Många butiker kommer att låta dig ta stolen display bilen ut till bilen för att testa passform. Prova flera kombinationer av säten och sitter arrangemang.
5

Fäst varje säte ordentligt. Medan Camry har 3 bästa LATCH ankare, har det bara 4 nedre spärr ankare i sätena. Det är möjligt och säkert att förankra två bilbarnstolar på en enda LATCH ankare, men tänk på baserna hos bilbarnstolar inte skaver mot spärren remmar, eftersom det kan skada dem.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146732.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.