Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Department of Transportation School Bus Route förordningar

Barns säkerhet är i framkant av rutten skolbuss föreskrifter. Många faktorer avgör om ett område är säker för eleverna att vänta på sin transport till skolan. Bara för att en busshållplats ligger betyder inte eleverna kan nå den på ett säkert sätt. National Highway Traffic Safety Administration, en del av den federala Department of Transportation, har utfärdat föreskrifter för att säkerställa att transport av barn till skolan är så säker som möjligt. Street Överväganden

Busshållplatser slutligen diktera busslinje och därmed är en viktig del av reglerna busslinje. Även om inte varje busshållplats kan överensstämma med den ideala, riktlinjerna att avgöra de bästa platserna. Hårt trafikerade gator med höga hastighetsbegränsningar och flera körfält bör undvikas eftersom en högre volym av bilar skapar en ökad risk för olyckor. Andra faktorer som bör undvikas finns gator utan trottoarer, vänstersvängar, eventuella Resvägspunkterna som kräver att gå bakåt och korsningar järnvägen.
Bus Stop Överväganden

att avgöra var en buss stopp bör vara, vissa delar är viktigare än andra när det gäller studerande säkerhet. Alla ansträngningar bör göras för att undvika elevernas behöver korsa gatan innan du går ombord på bussen, och under inga omständigheter bör de korsar flerfiliga vägar. Busshållplatser bör vara väl upplysta och innehålla tillräckligt med utrymme för barnen att vänta utan risk för att falla i gatan. Om möjligt bör busshållplatser ger skydd mot regn, snö och vind.
Från hemmet till skolan Bus Stop

Även föräldrar förväntas se till att eleverna är säkert eskorteras från hemmet till busshållplatsen, kan andra faktorer garantera ytterligare deras säkerhet. Busshållplatser bör vara inom 1 1/2 miles från ett barns hem och en säker tillgång sätt bör leda från hemmet till busshållplatsen. Dessa vägar bör undvika att korsa gator och stora volymer trafikområden så är möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146719.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.