Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bil Passagerare Lagar

The National Highway Traffic Safety Administration bildades för att direkt motorväg och konsumentprogram säkerhet bidrar till att förhindra krascher och minska skador, dödsfall och ekonomiska kostnader som är förknippade med dem. De satt och tillämpa säkerhetsnormerna för prestanda för motorfordon och ge bidrag till lokala och statliga myndigheter för att genomföra programmen Highway Safety. NHTSA forskar om trafiksäkerhet och förarbeteende samt främjar säkerhetsrutiner för förare och passagerare. Säkerhetsbälte Lagar

Statliga lagar kräver oftast att bilbälten bäras av förare och passagerare i framsätet av privata fordon personbilar som är utrustade med dem. Alla stater, med undantag för New Hampshire, har undantag för lagar säkerhetsbälten om förare och passagerare kan ge motivering för att inte ha på sig en, såsom fysisk storlek eller en medicinsk nödvändighet. Ett annat undantag i lagar bilen passagerare för att bära bilbälte gäller passagerare som rider i kollektivtrafik fordon såsom bussar. Enligt den primära bilbältet verkställighet lag, kan de brottsbekämpande myndigheterna utfärda citeringar för underlåtenhet att bära säkerhetsbälten enbart på brott mot lagen. Den sekundära verkställighet lagen tillåter tjänstemän att verkställa överträdelser bilbälten endast efter en person som stoppades för brott annan lag.
Child Passenger Lagar

Varje stat har lagar som kräver barn att fästas på antingen ett säkerhetsbälte eller ett barn passagerare skyddsanordning när man rider i ett fordon. Spädbarn och barn upp till minst 1 år gammal måste placeras i en bakåtvänd bilbarnstol i baksätet av fordonet. Barnen kan rida i framåtvända barnstolar när de blir 1 år gammal och väger 20 £ eller mer tills de är 4 år gammal och väga minst £ 40 barn från åldrarna 4 till 8 kan rida i bältesstolar placerade i baksätet tills säkerhetsbältet i bilen passar ordentligt. Varje stat har sina egna straff och böter för underlåtenhet att lyda lagar bilen passagerare för att säkra barn.
Funktionshindrade passagerare Lagar

Fordon som transporterar handikappade passagerare som använder rullstolar eller andra enheter rörlighet samt tillverkare av fordon hissar måste uppfylla kvalitetsnormer för att garantera passagerarnas säkerhet och förebygga skador. Plattform-lift tillverkarna måste uppfylla minsta mått plattformsstorlek, halkskydd och lyft styrka. Bil passagerare lagar kräver offentliga transportfordon motorfordon och privata fordon har plattformshissar installeras korrekt enligt instruktionerna som tillverkarna. Hissarna måste ha rätt mått för att passa ordentligt i fordonet och har kanten vakter för att hjälpa funktionshindrade passagerare vet när deras rullstolar finns vid kanten av plattformen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146717.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.