Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill bifoga en flagga till en Scooter

Du kan bifoga en flagga till en skoter för att öka synligheten för en säkrare resa. Gas, el och tryck skotrar har alla den nackdelen av att vara lägre till gatan än den genomsnittliga bilen. Säkerhet flaggor minska risken för kollision genom att skotern lättare för alla att se. Det finns en mängd olika flaggor tillgängliga i ljusa färger. Sätt fast en säkerhets flagga till varje skoter så du få uppmärksamhet överallt du rider. Saker du behöver
Buntband (tillval) katalog Skruvmejsel eller tång (tillval)
Visa fler instruktioner
1

recension tillverkarens anvisningar om säkerheten flaggan förpackningar. Många flaggor kommer med kvarstad hårdvara som fästen och remmar. Undvik fästen säkerhet flagga som ber dig att borra ett hål i skotern.
2

Försök placera flaggan på olika platser på skotern tills du hittar en plats där den inte kommer i vägen under en åktur.
3

Montera flaggan på skotern med en skruvmejsel eller tång och förutsatt fastsättningsanordning eller några lås buntband. Ta flaggstång om en fot ovanför fästet och vicka den från sida till sida som du tittar noga att se till att det förblir helt säkrad.
4

Ta skoter för en enhet för att avgöra om du är nöjd med placeringen och stabilitet flaggan mount. Gör justeringar som behövs och säkra en högre del av polen med buntband för att göra säkerheten flaggan böja mindre i vinden. Vissa sjunker fästvinklar är helt enkelt fingret åtdragna vingmutter klämmorna och de måste efterdras regelbundet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146716.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.