Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Minnesota Teenage Driving Lagar

Enligt MinnPost, Minnesota har den högsta andelen tonåriga förare inblandade i bilolyckor. Lagar har stiftats för att begränsa teenage körning i ett försök att göra det mer säkert. Dessa inkluderar antagandet av en graderad licensiering syterm för tonåring förare. Om du är en tonåring i Minnesota försöka få ditt körkort, måste du följa vissa teen-specifika lagar. Graderad Licensing System

Minnesota erbjuder ett graderat licenssystem för unga förare. Detta ger tonåren förmågan att köra bil, men begränsar fullständig körning privilegier tills de får mer erfarenhet. I fas 1, kan tonåringar med föräldrarnas tillstånd få ett körtillstånd vid 15 års ålder. För att få detta tillstånd, måste tonåringar ha minst 30 timmar i klassrummet körning utbildning, vara inskrivna i on-the-road utbildning, och passera en skriftlig och syntest. Fas 1 förare måste ha en licensierad vuxen i bilen och alla människor under 18 år måste använda bilbälte.

Vid en ålder av 16, kan föraren flytta till fas 2, där de tjänar en tillfällig licens efter att ha passerat en körprov. Tonåringar är berättigade att ta vägen testet endast om de har haft en drivande tillstånd för minst sex månader utan kränkningar.

En tonåring kan ansöka om en fas 3 licens efter att ha hållit en fas 2 licens för minst en år med några kränkningar. Dessutom måste hon vara minst 18 år gammal.
Nighttime Begränsningar

tonåring förare inte får köra mellan klockan 12:00 AM och 5:00 såvida kör till eller från arbetet, från en skola funktion som inte ger transport, eller med en vuxen förare i bilen. Detta gäller oavsett om föraren har en fas 2 eller full körkort. Denna begränsning lyftes när föraren fyller 20.

Oavsett vilken typ av licens en tonåring har
Passagerare Begränsningar, kan han endast transportera en passagerare enligt 20 års ålder för de första sex månaderna. Under de följande sex månaderna, kan han ha tre passagerare under åldern av 20. Denna lag är inspirerad av statistik som visar att om en tonåring föraren har en annan tonåring i bilen, finns det en ökad risk för en olycka som involverar dödsfall eller allvarliga personskador.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146715.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.