Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

TRAFIKSÄKERHET affisch Idéer

kör säkert hjälper till att hålla alla säker från olyckor, personskador och dödsfall. Men när du undervisar förarens utbildning kan det vara svårt att få detta över till dina elever. De kan lyssna och menar väl, men de ofta låta sina tankar vandra. Dekorera ditt klassrum med affischer trafiksäkerhet. Dessa affischer kan fånga ögonen på eleverna och omedvetet fokusera sina sinnen på lärande trafiksäkerheten. Råd Posters

Råd affischer är användbara hjälpmedel i att ge ut råd som eleverna inte fullständigt absorbera under dina lektioner. Till exempel kan den affischen har en bild av en ung flicka tittar på en trafikerad motorväg. Under bilden, kan du ha orden "Fotgängare har alltid direkt. Låt oss dem komma över direkt." Du kan också ha affischer om specifika lagar eller tecken som är förvirrande eller lätt att ignorera. Till exempel kan en affisch av en avkastning skylt hjälpa eleverna förstå detta lätt förvirrad tecken. Ha en bild av avkastningen tecknet i mitten av affischen med texten under bilden. Råden kan bli något liknande "Yield tecken är inte detsamma som stopp tecken. Sakta ner, observera och stannar endast om det är nödvändigt." Fråga dina elever om någon körning lag eller tecken som förvirrar dem och göra affischen för dem att ta hem och sätta upp i deras sovrum.
Statistik Posters

annan enkel idéer för trafiksäkerhet affisch är att sätta statistik på affischen. Till exempel kan du ha en affisch kartlägga ut olycksstatistiken under de senaste 10 åren. Detta kan kartläggas med hjälp av ett linjediagram och kan vara en hjälp illustration för förändringar i olyckor under åren. En annan enkel idé är att använda statistik för att vara skrämmande. Till exempel, placera en bild av en grupp människor i en bil. Se till att folk ler och skrattar. Ovanför bilden, kan du ha frasen "Förra året så och så procentuella människor dödades under körning med vänner." Under bilden, skriv frasen "Var inte en statistik." Dessa typer av affischer är användbart om du vill varna dina elever, men inte så hårt som affischer grafiskt skildrar olyckor.
Grafiska Posters

Många minns de grafiska filmer som de var tvungna att titta på förarutbildning. Det finns en god anledning till att dessa filmer var så minnesvärt: de visade stränga begrepp skildringar av resultatet av bilolyckor. Grafiska affischer kan ha samma effekt på dina elever. I själva verket, att hänga upp dem i klassrummet gör dem en ständig närvaro som kan vara svårt att ignorera. Placera minst en affisch på varje vägg i rummet. Dessa grafiska affischer kommer påminner eleverna om kraften i bilar och de tragiska resultat som uppstår när man går utom kontroll. Alltid okej affischerna med föräldrarna till de elever och skolledning. Att sätta upp affischer som är alltför grafiskt kan kränka barn och föräldrar, vilket orsakar ett problem med skolan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146702.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.