Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur tar jag en Körkortsprogram Test

Olika länder har olika krav för förarens tillstånd, dock är konceptet fortfarande detsamma: förare tillstånd är tillfälliga licenser för individer som inte är tillräckligt gamla för att lagligt få ett körkort (vanligtvis mellan åldrarna 15 och 17, beroende på läget). Således innebär testet inte någon verklig körning. Istället är testet skriven, ofta med uppemot 20 till 25 flervalsfrågor som behandlar grunderna i körning. Ett tillstånd gör det möjligt för individen att övningsköra för ett år med en licensierad förare. Saker du behöver
Pencil
Department of Motor Vehicles studie bok (state-specifika)
Visa fler instruktioner
Strategier
1

Studera din statens tillstånd häfte. Alla stater "Department of Motor Vehicles (DMVs) bör utfärda en bok av vilken blivande tillståndshavare kan studera. Eftersom personer som söker sitt körkortstillstånd inte kan lagligt köra, kan tillståndet testet inte vara alltför omfattande. Således kan en noggrann läsning av din statens litteratur i ämnet hjälpa dig att begränsa vilka områden du behöver veta.
2

Observera andra förare. När man rider som passagerare i en bil, märker både de grundläggande förfaranden för körning i fordonet och även regler av vägen, passerar, stoppskyltar, osv .. Tveka inte att ställa frågor, särskilt för dem som så småningom kommer att observera dig när du får ditt tillstånd!
3

Gör testet. I allmänhet, körkortstillstånd tester är inte alltför svårt (bara 20-25 flervalsfrågor), så att inte betona för mycket. De är där för att se till att du känner till grunderna i körning. Men se till att komma förberedd (inklusive en penna och eventuella nödvändiga identifieringsuppgifter) och schemalägga ditt test i förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146698.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.