Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur justerar jag säkerhetsbältet höjd på en Subaru Forester?

Subaru Forester är en medelstora crossover först introducerades i slutet av 1990. Den sport utility vehicle har en justerbar bilbälte ankare som låter dig ställa in säkerhetsbältet höjd till en position som är både bekväm och säker för alla passagerare, oavsett hans höjd. Instruktioner
1

medan du sitter i din Forester, ange din plats till en bekväm körställning. Justera höjden med spaken på vänster sida och sätets position på sätet spår med stången under den främre delen av sitsen. Om din Forester har en elmanövrerad stol, höjd och spårläget är justerbara från den vänstra kontrollpanelen.
2

spänna fast säkerhetsbältet. Det är viktigt att spännet före justering av säkerhetsbältet höjd eftersom du måste veta hur högt eller lågt för att höja bältet.
3

Identifiera bilbälte höjdjustering till vänster. Det är på säkerhetsbältet foder monterad ovanför bakre delen av din dörr. Dra i reglaget för justering mot dig så att höjdjusteringen att flytta upp och ner.
4

Skjut justeraren nedåt för att sänka den och upp om du behöver höja den. När du hittar den position du vill, släppa frikopplingsvredet och låt den fjädra tillbaka. Detta ställer höjdjusteringen till sin nuvarande position. Den idealiska positionen för justeraren lämnar axelrem faller över mitten av axeln utan att röra nacken, enligt Forester bruksanvisningen. Detta ökar din säkerhet i händelse av en olycka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146694.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.