Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vanliga skador som orsakas av motorcykelolyckor

Den vanligaste typen av motorcykel skada är ett brutet ben. Det kan vara din arm, ben, eller ens skalle eller ryggrad. Skador på inre organ som levern och njurarna förekommer också, liksom hjärnskador, särskilt för dem som inte bär hjälm. Broken Bones

den vanligaste skadan från motorcykelolyckor är också den minst livshotande --- brutna armar och ben. Dessa hända eftersom när föraren kastas från en motorcykel, eller har det falla på dem, är deras arm eller ben den första delen av sin kropp för att bryta deras fall. När detta händer på hastighet, kan benet tål inte den kraft som appliceras på det och det frakturer. En bruten lem kan vara försvagande för veckor eller månader.
Hjärnskador

Hjärnskador, en annan vanlig motorcykel skada, kan lätt vara dödlig, och om inte, det kan påverka dig i veckor, månader eller år. Permanent personlighetsförändring och /eller förlust av motorisk kontroll är också vanligt. Dessa allvarliga skador är orsaken 46 stater har stiftat lagar som kräver användning av hjälm medan ridning motorcyklar.
Spine och Orglar

Enligt motorcykelolycka advokat Lee Arter, ryggmärgsskador och skador på inre organ utgör mindre än 10 procent av skadorna motorcykelolycka. Men, de kan vara den mest försvagande. En ryggmärgsskada kan förlama dig, och omfattningen av förlamningen beror på var ryggraden är skadad. Skador på inre organ kräver ofta omedelbar operation och resulterar i långa återhämtningstid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146684.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.