Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Safe Driving Rutiner

Säker körning går aldrig ur stil. Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), år 2008, var uppskattningsvis 2,35 miljoner människor skadades i motorfordon kraschar fordonstrafik. Många av dessa olyckor hade kunnat undvikas om förarna skulle ha praktiserat säker körning förfaranden. Oavsett om du reser en mil väg eller körning över landet, är det viktigt att alltid öva säker körning när du sätter dig bakom ratten. Trafikskyltar

När du börjar studera för din förarens tillstånd, kommer du att märka att materialet i studiehandledning är främst inriktat på vägmärken och signaler. Mer specifikt beskriver det hur man känner igen dem och vad du bör göra när du ser dem. Ett av de viktigaste tecknen för att titta efter är den verkliga trafiken. De flesta förare vet att grönt betyder ja, gult betyder försiktighet och rött betyder stopp. Ändå många olyckor orsakas av att föraren vägran att bromsa när de ser ett gult ljus och de slutar att köra den. Vissa mer aggressiva förare kommer att köra den röda lampan helt och hållet, särskilt om de har bråttom att komma till sin destination. Andra tecken, såsom stopp och skyltar avkastning är också kränks, vilket resulterar i onödiga olyckor.
Bälten

"Klicka på den eller Ticket" är bältet slogan för delstaten Georgia och av goda skäl. Enligt Department of Motor Vehicles, säkerhetsbälten när de används på rätt sätt minska antalet allvarliga trafikskador med 50 procent och dödsfallen med 60 till 70 procent. Det verkar vara en lämplig anledning att följa lagen. Säkerhetsbälte lagar varierar från stat till stat. Men kränkningar är straffbart med böter som sträcker sig från $ 15 till $ 250. För att hålla dig i händelse av en olycka, alltid använda bilbältet.
Distraherad körning

distraherad körning är en uppgång. När du kör, bör du avstå från att skicka sms och prata i telefon om du inte använder en handsfree-enhet. Att äta och dricka kan också vara en stor distraktion. Om du måste äta, försöka dra in en parkeringsplats eller rastplats för att äta och sedan gå tillbaka till vägen. Tänk, År 2008, något mer än nästan 20 procent av alla trafikolyckor i år involverat någon typ av distraktion, enligt NHTSA.
Fortkörning

En lång -tiden källa till många bilolyckor är fortkörning. Förespråkare för Highway och Auto Safety säger att fortkörning är en faktor i nästan en tredjedel av alla dödsolyckor. Vid körning, uppmärksamma hastighetsbegränsningen och följ den. Om ett fordon framför dig har att bryta plötsligt av någon anledning, kommer du att ha en större chans att bromsa lämpligt om du inte är fortkörning. Den vill minska även risken för ett fordon slår dig bakifrån i detta fall. Plus, när du inte skynda, kan du behålla större kontroll över ditt fordon.
Dricka & köra

"Dricka inte och kör." Vi vet parollen väl. När du är berusad, kan du säga och göra saker som kan vara mot ditt bättre vetande. Du kan göra dåliga val och förlora kontrollen. Detta är anledningen till rattfylleri är så farligt. Körning krävt att du måste vara helt engagerad i din omgivning hela tiden. Mothers Against Drunk Driving rapporterar häpnadsväckande siffror. I genomsnitt är någon dödas av en rattfyllerist var 45 minuter.
Aggressiv körning

flesta förare möter någon form av väg-intervall i en given vecka. Enligt en nationell undersökning genomförd av Response försäkring, är avskuren eller tailgated, 50 procent av offren reagerar med horn tutande, skrika, kapning, eller en obscen gest av sina egna. Om situationen eskalerar, kan resultatet bli en krasch eller bråk. För att undvika aggressiva förare helt enkelt hålla sig borta från dem. Om någon skär du av, rider din stötfångare eller svänger framför dig, reser till ett annat körfält eller falla tillbaka och låta gå långt, långt före.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146678.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.