Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tips för säker körning och parkering

I dagens Amerika körning är en stor del av vardagen. Olyckor är vanliga och kan vara dödliga, kan dessa allmänna tips att förhindra det otänkbara och kan hålla dig, din familj, dina vänner och andra på vägen säker. Använda bilbälte.

Alltid använda bilbälte och att alla passagerare använda säkerhetsbälte. Ett bilbälte ger den första försvarslinjen i händelse av en kollision. Enligt Oklahoma State University, nästan 40.000 människor dör i bilolyckor per år. Säkerhetsbälten har potential att förhindra död i nästan hälften av dessa olyckor.
Följ trafikreglerna.

Även om dessa kan tyckas självförklarande, lyda trafikreglerna minskar chanserna för en olycka med en stor marginal. Använd blinkers i alla fall stanna vid alla stoppskyltar och lyda skyltad hastighet. Om du reser för snabbt din tid att stanna upp och reagera reduceras kraftigt. Vid stopp, byta körfält eller svarvning, signalerar bilarna bakom dig tidigt nog att de har tid att reagera och förbereda sig för att ditt skift.
Kör inte försämras.

Har aldrig köra bil efter att ha druckit något eller tagit droger. Även de minsta kan försämra dig, även om du inte känner till nedskrivningen. Kör inte med någon som har druckit eller tagit droger, heller.
Fyll upp när det behövs.

Fyll din bil med gas innan gasen tänds . Även om det är en vanlig tanke att "jag kan göra det hemma" eller "jag kan göra det bara lite längre," detta är farligt och riskabelt. Du har aldrig riktigt vet när du får slut på gas och låga gas nivåer kan lämna dig strandsatta.
Alltid medveten.

Alltid dubbelkolla innan du drar ut eller in en parkeringsplats. Titta bakom dig och åt sidorna. Var medveten om någonting rör sig som det skulle kunna vara ett barn eller ett husdjur. Om ny att köra, praktik drar smidigt till och från parkeringsplatser i en stor, tom parkeringsplats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146669.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.