Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Pennsylvania Lagar för Driving ATV på vägen

staten Pennsylvania tillåter invånarna att äga och driva fyrhjulingar. Pennsylvania kräver att alla ATV förare att begränsa sin ridning till områden där ATV körning är tillåtet enligt lag. Pennsylvania har många spår ligger på statlig egendom som kan avnjutas av registrerade ATV förare. Dock uppstår situationer där en ATV kan behöva köra på allmänna vägar. Regler för körning på väg har införts för att hålla ATV förare, bilister och fotgängare säker bör dessa situationer uppstår. ATV Operation

terrängfordon har rätt att verka på allmänna vägar, gator och vägar. Pennsylvania låter ATV som skall användas på spår som finns på statsägd egendom så länge leden är tydligt märkt för sådan användning. Särskilda motorvägar och vägar kan användas för ATV operation om utsetts för sådan användning av den styrande myndigheten i området. Terrängfordon får användas på privat egendom med samtycke från fastighetsägaren. Addera Road Crossing

ATV tillåts korsa gator och tvåfiliga motorvägar, men måste följa särskilda riktlinjer för att göra det. ATV måste passera vid en 90-graders vinkel mot riktningen av gatan. Föraren måste passera på en plats som är fri från hinder och möjliggör säker och snabb passage till andra sidan. ATV skall föras till ett fullständigt stopp före korsning. Mötande trafik upprätthåller rätt-of-way på vägen om sådan trafik utgör en trafikfara. Om en ATV förare kör över en tvåfilig motorväg, måste korsningen inträffa vid en korsning mellan motorvägen och en annan väg eller motorväg.
Nödfall och Special Events
Pennsylvania tillåter terrängfordon att rida på vissa spår på bilsemester.

Även Pennsylvania lag förbjuder ATV från verksamma på statliga vägar och motorvägar, är vissa undantag tillåts. En ATV får köras på allmän väg om den styrande myndigheten i området har förklarat en allmän nödsituation. Från tid till annan, kan särskilda händelser inträffar där användningen av ATV är lagligt på allmänna gator. Dessa evenemang måste vara under en förutbestämd tid och måste ha tillstånd från de lokala myndigheterna.
Böter och verkställighet

Alla brottsbekämpande myndigheter i delstaten Pennsylvania har auktoritet över ATV drift. Lokala och kommunala myndigheter övervaka ATV användning på privat egendom. Första brottet böter för brott mot ATV lagar är föremål för sanktioner på $ 50 till $ 200 plus kostnaden för åtal. Böter på $ 100 till $ 300 plus kostnaden för åtal tillämpas på andra brott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146668.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.