Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Regler för sammanslagning Onto motorvägar

Det är alltid viktigt att beakta trafikreglerna när de reser på motorvägen. Lagarna har uppdrag för förarens säkerhet. Många förare kanske inte helt förstår reglerna för sammanslagning på motorvägar. Alltid exekvera övergår i trafiken på ett vaksamt sätt med en gedigen förståelse av motorvägen sammanslagning förordningar. Använd din blinker

När du lämnar bort rampen och in i motorvägen, måste du visa omgående din tur signal. I de flesta fall kopplar du från utanför rampen kvar på motorvägen. Men flera motorvägar kräver sammanslagning till höger. Blinkers varningar mötande trafik som du anger freeway.
Ange Freeway vid en lämplig hastighet

När du närmar motorvägen, måste du resa på en jämförbar hastighet till mötande trafik på motorvägen. Lämna en spalt på cirka fyra sekunder till nästa mötande bil för att undvika plötslig inbromsning och för att möjliggöra ett bekvämt avstånd mellan dig och den följande bilen. Om du måste gå över till mer än ett körfält på motorvägen, göra det på ett försiktigt sätt, när den önskade körfält är helt klar och det finns tillräckligt med utrymme. Du får inte gå över mer än ett körfält i taget under kopplingen.
Mötande trafik har rätt-of-way

mötande trafik på motorvägen har rätt-of-way, så du måste ge om det inte finns tillräckligt med utrymme för dig att gå samman på ett säkert sätt. Alltid undvika att tvinga dig på motorvägen eller skära av en annan förare. Undvik att köra på axeln av vägen om möjligt. Använd din spegel kommer att hjälpa dig att veta din omgivning och utrymmet mellan trafiken.
Inte stannar vid entréer och utgångar

Undvik att stanna vid utloppet av off ramp eller ingången av motorvägen. Kommer till ett fullständigt stopp blockerar utgång till utanför rampen och ingången till motorvägen. I vissa fall kan du inte undvika stopp, t.ex. när trafiken backas upp på grund av en olycka eller trafikstockning. I andra fall kan bilen ha en mekanisk fråga, i så fall måste du visa dina varningsblinkers Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146667.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.