Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Om problem med krockkuddar

Krockkuddar rädda liv genom att minska en persons påverkan med instrumentbrädan eller ratten i sin bil. Krockkuddar är normalt bra, men det finns också en del dåliga möjligheter som du kanske vill överväga. Massiva Force

Krockkuddar arbetar genom att explodera vid tidpunkten för en sammanstötning. Dessa explosioner kan vara mycket kraftfullt eftersom de måste ske snabbt nog för att skydda personen i delad sekunder efter en påkörning. Ibland denna kraft är tillräckligt för att orsaka skador, speciellt när de boende inte använda bilbälte.
Betytt för medelstor folk

När en airbag utlöses, skjuter det ut med ett avstånd och kraft konstruerad för en normal storlek person. Människor som är större kan skadas allvarligt eftersom de krossas mot sätet, och mindre folk kanske inte har benstrukturen att klara effekterna. Inte säker för barn


barn, särskilt barn i bilbarnstolar, kan lätt skadas av krockkuddar. Dessa säten tvinga dem att sitta närmare instrumentbrädan än en normal person skulle, och de är mindre än en vuxen, vilket innebär att de inte kan hantera effekterna av explosionen lika lätt. Det är bättre för barnen att sitta i baksätet för att undvika airbag skador.
Defekter

Ibland krockkuddar kan vara defekt, och de kan sätta på oväntade ögonblick. Ett exempel skulle vara någon smäller en bildörr kraftfullt. I ett fall som detta, kan någon drabbas av en krockkudde skada utan även att få i en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146663.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.