Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

South Dakota Lagar för varningsblinkers

Lagar rörande varningsblinkers varierar från staten. Det kan vara svårt att hitta information om lagar varningsblinkfunktion eftersom terminologin varierar. I South Dakota, inte anställa lagstiftningen inte termen "varningsblinkers," och den statliga förarens handbok används termen "nödbelysning" istället. Placering av varningsblinkers

Alla motorfordon har lampor som kan användas för att varna andra förare i en nödsituation eller farlig situation. Typiskt är dessa bara de främre och bakre signalljus blinkar i ett distinkt mönster. Varningsblinkersen slås på genom att trycka på en knapp eller bläddra en switch, beroende på vilken modell av fordonet. I delstaten
Korrekt användning av varningsljus

South Dakota, måste varningsblinkers användas av alla motorfordon som plötsligt måste bromsa eller stoppa. I en nödsituation, skulle bilen dra åt sidan av vägen och blinkar med sina varningsblinkers för att varna andra förare. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i en förseelse enligt South Dakota motorfordon lagar.

Om bilen inte är utrustad med arbetsbelysning, kan handen eller armen signaler användas i stället. Om fordonets konstruktion hindrar en hand eller arm signal från att vara synlig i fram och bak, kan signalen ges av en enhet som har lånelöfte från Department of Public Safety. Enheter godkänns på individuell basis.
Felaktig användning av varningsblinkers

lag i South Dakota dikterar också att varningsblinkers måste blixtrade på båda sidor av fordonet. Ljus får inte blixtrade ge en artighet signal som talar andra förare att passera. Brott mot denna lag kommer att resultera i en förseelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146661.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.