Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Var kan jag gå till väga My Car ?

Veta vikten på din bil kan vara avgörande . För förare som behöver dra tunga laster , vill bifoga en släpvagn eller helt enkelt är nyfiken , hitta bruttovikt på din bil eller lastbil är ganska lätt och kan göras på flera platser . Standard Vägning Platser

Det är där de stora pojkarna går . Tunga semi - lastbilar vägs ofta på motorvägen väga stationer , vid bilen stannar och på vissa rastplatser . Om skötare inte är upptagen , kommer de tillåter ofta en bil som skall vägas .
Alternativa Vägning Platser
växter

Återvinning och deponier ofta har stora skalor som kommer att väga en bil. Detta kan kräva viss övertalning , men för det mesta skötare kommer att ha några problem att göra det . Kvarnar, fabriker och gårdar har ofta skalor som de använder för att väga mat och maskiner för sjöfarten .
Variabler

Vissa skalor av denna storlek är endast en noggrannhet på 10 eller 20 kg. De som letar efter en mycket noggrann läsning kan vara hårt pressade att hitta en exakt skala . Andra variabler inkluderar hur mycket gas i tanken , hur många passagerare i bilen och om du har tung utrustning eller reservdäck i bagageutrymmet .
Kostnad
< p > De flesta väger stationer och rastplatser avgift mellan fem och tio dollar . Kvarnar, deponier och växter kommer ofta ut något liknande för sina besvär .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146658.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.