Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Headlight Cover Lagar

Headlight täcker är ett populärt sätt att skydda dina bilar strålkastare från skador och smuts under körning. Vanligtvis gjord av kraftig akryl material, strålkastare täcker finns i många olika färger. Men medan de kan se bra ut och hjälper till att skydda dina strålkastare, är de inte alltid lagligt. Särskilda lagar om Headlight Covers

Generellt strålkastare täcker är acceptabla under dagtid men måste avlägsnas på natten. De flesta statliga lagar har bestämmelser om vilken färg på ljuset kan komma ut på framsidan av ett fordon och hur långt det ljuset måste skjuta. Vitt är den vanligaste färgen som krävs för strålkastare, men bärnsten också godtas i vissa stater. Eftersom de flesta strålkastare täcker är tonade, uppfyller de inte denna standard. Men de flesta stater begränsar också tydlig strålkastare täcker grund av projektionen kravet. Som en allmän regel, kolla med din statens motorfordon kod innan de köper strålkastare täcker. Addera Hur långt Måste Mina Strålkastare Project?

I de flesta stater, den låg-beam sätta på strålkastarna måste skjuta 100 meter framför bilen och helljuset inställning måste skjuta 350 meter framför bilen. Texas och Arizona lag ange detta på olika sätt, säger bara att strålkastaren skall vara synlig från 1.000 meters avstånd, inte att det måste projicera en bana 1.000 meter bort.
När Är Strålkastare Krävs Legally att vara på?

För de flesta stater, är strålkastarna måste vara på mellan solnedgång och soluppgång. Dessutom, även om avståndet kravet varierar mellan stater, måste strålkastarna vara på när förhållandena hindrar föraren från att se 500 till 1.000 meter framför fordonet.
Lagliga alternativ
< p> Om du främst är orolig för att hålla dina strålkastare rena, investera i en strålkastare kit och använda det varannan månad. Dessa kit innehåller oftast sandpapper eller en buffert och plast polish. Försiktigt skrubba bort smuts och grumling och rengör ljuset med plast polish. När du är klar, applicera ett lager vax för att hålla dina strålkastare ren. Det är ett säkrare alternativ än strålkastare täcker, och även om det kan vara jobbigt att rengöra dina strålkastare varannan månad, det besparar er besväret att behöva komma ihåg att ta bort dina omslag varje natt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146656.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.