Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kraven för en New York bilbesiktning

New Yorks fordonssäkerhet kontrollkrav inkluderar olika säkerhetstester för att säkerställa att alla fordon är säkra för körning på gator och vägar. Varje fordon som är registrerat i staten New York måste uppfylla en lista med grundläggande krav, och gasdrivna fordon som är mellan två årsmodeller och 25 årsmodeller gammal måste också genomgå en utsläppsprovning som en del av inspektionen. Årliga inspektioner

Lagen kräver att varje fordon som är registrerat i staten New York är inspekteras minst en gång varje kalenderår. Förnyelsen måste genomföras före utgångsdatum på den aktuella bilprovning klistermärke. En förnyelse inspektion skall också utföras när som helst fordonsinnehavet överförs till en ny person.


Inspektion Utnämningar Om någon New York state bilprovning station bad att inspektera ett fordon, skall inspektionen stationen som krävs för att inspektera fordonet eller ger en tid för att inspektera fordonet inom de närmaste åtta arbetsdagar. Om inspektionen stationen gör en inspektion möte, är stationen tillåtet att kräva en deposition, men det insatta beloppet får aldrig överstiga hela inspektionsavgift.
Officiell Inspection Station

Varje New York state bilprovning måste utföras av en legitimerad inspektion station. Licensierade besiktningsstationer visar en officiell "New York State Inspection Station" underteckna. Alla kontroller skall utföras av en officiellt licensierad inspektör.


Reparationer Om ett fordon inte klarar någon del av delstaten New York skyddsronder, ingen inspektion station eller reparationsverkstad kan börja reparationer på fordonet utan muntlig eller skriftlig tillåtelse av fordonets ägare.
Renewal Inspektioner

Förnyelse inspektioner eller kontroller efter en inledande inspektion misslyckande, kan vara utförs på någon licensierad New York state kontrollstation. Om alla fordon reparationer behövs för att passera kontrollen, kan reparationerna utföras av någon reparationsverkstad eller av den enskilde, så länge reparationerna är av tillräcklig kvalitet för att tillåta fordonet att passera kontrollen.

Inspektion klistermärke laglighet
p Det är ett brott mot New York statens lag för alla fordon inspektör att utfärda en inspektion klistermärke på en bil innan, eller i avsaknad av, en komplett passerar inspektion. Det är också ett brott mot lagen för en person att acceptera en inspektion klistermärke för ett fordon som inte har ordentligt kontrollerade. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146644.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.