Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Illinois State lag om Bilstolar

Illinois State Police hemsida rapporterar att alla personer som kör eller rider som passagerare i framsätet i en bil måste säkras genom en väl passande bilbälte . Bilar tillverkade 1965 och framåt måste ge främre säkerhetsbältena för förare och passagerare . Safety Seats

Enligt Cyber ​​Drive Illinois hemsida , kräver statens lag alla barn under 8 år att fästas på en bilbarnstol Stämman godkände säkerhetsnormer . Godkända bilbarnstolar inkluderar babyskydd , konvertibla säten och bältesstolar .
Äldre barn

Enligt Illinois State lag , ungdomar behöver säkras med ett säkerhetsbälte i ett motorfordon i åldrarna 8 och 16. Den Illinois State Police hemsida förklarar att 16 och 17 -åringar måste säkras genom ett säkerhetsbälte när du kör med en förare i åldern 18 eller mindre .
Ansvar
< p > ansvaret för att tillhandahålla en bilbarnstol för ett barn ligger med förälder eller vårdnadshavare till ett barn , enligt Cyber ​​Drive Illinois . Illinois State Police rapporterar att under 2010 underlåtenhet att tillhandahålla en bilbarnstol för ett barn i Illinois är straffbart med en $ 50 böter för det första brottet med efterföljande brott får $ 100 böter .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146643.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.