Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man tar bort Glasfiber Från Skin

Glasfiber är ett knepigt ämne att bli av med, speciellt efter det har inbäddade sig djupt in i porerna i huden. Det finns flera metoder som du kan använda för att försöka ta bort fibrerna från din hud, men ingen metod visat sig fungera varje gång. Du kan behöva prova flera innan du hittar en som fungerar. Saker du behöver
Dusch
Kokande vatten
Epsom salt Mätglaset
nylonstrumpor
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Kliv in i en kall dusch för ungefär två minuter och sedan in i en varm dusch i ytterligare två minuter. Det kalla vattnet kommer att stänga upp dina porer att stoppa glasfiber fibrerna från att gå djupare in i huden. Det varma vattnet som följer öppnar porerna, hjälpa till att frigöra de fibrer som du just stängt ut med kallt vatten. När du växlar till varmt vatten, gör inte vattnet för varmt, eftersom detta kommer att svälla dina porer och bara bädda fibrerna mer. Detta steg fungerar bättre för lindriga fall av klåda som har hänt på senare tid. Om fibrerna har varit i huden i flera timmar eller mer, kan du behöva gå vidare till steg 2 för att få någon lindring.
2

använda Epsom salter för att försöka dra fibrerna ur din porer. För att åstadkomma detta, häll en kopp Epsom salt i en liten mängd kokande vatten. Tillåt att saltet kan lösas upp i det kokande vattnet, och häll sedan blandningen i ett varmt bad. Blötlägg de drabbade områdena av huden i Epsom salt bad i minst 30 minuter. Skölj huden noga i kallt vatten för att ta bort eventuella fibrer kvar på toppen av din hud. Addera 3

Steg i ett varmt bad som är precis ångande nog att öppna porerna. Efter porerna har öppnats, tar nylonstrumpor och försiktigt skrapa dem över de drabbade områdena. Detta kommer att hjälpa dra fibrerna ur huden. Detta steg är mer för svåra fall, och kanske inte behövs för små områden eller för glasfiber som har varit i huden för mindre än en timme.
4

Använd tejp för att ta bort glasfiber från huden. Var försiktig om du väljer att använda denna metod, som att trycka för hårt på fibrerna kan driva dem längre in i huden. Applicera tejpen till det drabbade området, trycka ner mycket försiktigt för att applicera tejpen på huden. Snabbt slita tejpen från huden. Detta kommer att resultera i avlägsnandet av fibrerna, men vara medveten om att det också kan leda till förlust av ditt hår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146636.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.