Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tow Strap Säkerhet

Om ett fordon har fastnat i leran eller inaktiveras i ett besvärligt läge, bogsera remmar och ryck remmar ger en snabb fix. Men vid körning med bil, måste du ta itu med många säkerhetsfrågor. Fysiken bakom bogsering av ett fordon göra processen en farlig situation bör en maskinvara snäpp eller paus. Med lämpliga försiktighetsåtgärder skyddar fordon och personer som deltar i en bogsering situation. Typ av Tow Strap

Använder rätt bogsera rem minskar risken för dödliga skador. Behandla alla bogsera remmar eftersom de har potential att haka eller knäppa. Bogsera remmar med metall krokar fäst på slutet och dra kedjorna inkluderar metall som i händelse av remmen fel kommer att flyga genom luften upp till 100 mph. Enligt Automotive Tillbehör Connection är akut bogsera och rycka remmar som krävs för att ha en maxlast på 1/3 av nominell kapacitet av Federal Department of Transportation och Web Sling Association.

Snatch remmar är speciellt utformade för att återställa en skadad eller fastnat fordon. Snatch remmar har två slingan avslutas. Det är en rekyl åtgärd inbyggd i stretching förmåga rem för maximal dra. Bogsera remmar har lite stretch och är bäst används när man drar ett inaktiverat fordon på vägen.

Nyckeln till en säker bogsera rem är i kvaliteten på bandet eller repet. I allmänhet är naturfiber rep inte vara tillräckligt stark. Undvik billiga rep eller remmar med tillhörande hakar och hyskor metall. Även om de säljs som bogsera rep, de är mycket farliga. Kedjor bör inte användas för återvinning av fordon på grund av risken för skador på fordonet genom bristande stretch. Genom att titta på både fordon för
Proper Attachment

Start säkerhetsfrågor som kan uppstå. Du vill undvika bogsering med felaktigt monterade krokar. Anslut inte fordon om man har en rostig chassi eller ram del. Om de misslyckas, kan de flyga genom luften.

Inspektera remmen att se till att det inte finns några slitna områden, skärsår eller trasiga sömmar. Inspektera någon hårdvara som används för att säkerställa att det är rost fri. D-ring adaptrar passar in i skumt och ger ett säkert dra poäng om det inte finns några lämpliga dragkrokar på fordonet. Fäst inte en rem till en stötfångare, fjädring, axlar, stänger styrning eller en kulhandske för en släpvagn. Använd endast dragkrokar och D-ringar som är klassade för jobbet till uppgiften.

Inte knyta en rem till fordonet. Pass i slutet av bandet till slingan vid den andra änden till en ögla på fordonet, D-ring eller dragkrok.
Förena Remmar

Enligt John Cranfield, tidigare vice ordförande i Nova Scotia Jeep Club, flera metoder finns för att ansluta två remmar tillsammans för att skapa en längre rem. Den enkla revfnurra är tillförlitlig, men knuten kommer att strama ner till en punkt där den inte kan tas bort senare. Cranfield säger att den säkraste utvinningsmetod är att dra en rem genom öglan i den andra. Använd sedan en 1-tums träpinne spö för att ansluta de återstående öglan på remmen. Addera Bogsering

bogsera fordonet ska röra sig framåt, tar upp allt slack i bandet innan du börjar att dra hårt. Detta håller fast eller stillastående fordon från raglande framåt eller flytta okontrollerat. Det finns stora mängder energi i arbetet. Hålla saker långsam och stadig. Plötsliga bogserbåtar kan skada remmen och fordonen. Alla åskådare ska bo på ett avstånd för att förhindra skada eller dödsfall i händelse av utmattning eller rem misslyckande. Efter bärgning, stoppa och inspektera remmen och fordonen för eventuella skador innan bogsering.
Förvaring

Remmar bör inte förvaras i direkt solljus, som bryter ner fibrerna. Smuts och lera kan skada fibrerna också. Det är viktigt att rengöra banden thouroughly genom att spraya dem med vatten horisontellt över remmen. Enligt Offroaders.com, tvättar det bort smutsen istället för att trycka in den i remmen. Låt dem torka grundligt innan rulla upp dem för förvaring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146633.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.