Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Det korrekta sättet att använda bilbälte

Någon som kör eller rider i ett motorfordon skall använda bilbälte. De som väljer att inte använda bilbälte kan få en biljett från polisen, eller drabbas av allvarliga skador i händelse av en bilolycka. Enligt Ontario Ministry of Transportation, kommer en ordentligt sliten bältet avsevärt öka chanserna att överleva en motor kollision. Säkerhetsbälten spara mer än 11.000 liv årligen, och kan hjälpa föraren att få bättre kontroll av ett fordon i händelse av en kollision, vilket förklaras på NHTSA hemsida. Instruktioner
1

Justera bältet att passa ordentligt i hela nedre höften eller bäckenregionen. Höftbältet del av ett säkerhetsbälte bör aldrig bäras över din mage. Som förklaras på Ontario Ministry of Transportation webbplats, bär midjebältet över magen område orsakar kraften av en kollision som skall tillämpas på den mjuka vävnaden i kroppen, vilket ökar sannolikheten för att skadan.
2 < p> Justera del axelbältet av säkerhetsbältet så att det sitter tätt över bröstet och nyckelben region. Den axelremmen delen av bältet får inte korsa ditt ansikte eller hals. Var trött på alltför slack i axelremmen delen av säkerhetsbältet. Aldrig bära den del axelbältet av säkerhetsbältet under armen. Detta gör att bandet att rida över din nedre bröstkorgen vilket kan resultera i brutna revben eller inre skador.
3

Placera bältet spännet ordentligt i bältet hamnen förrän det finns ett klickande ljuda. Undvik att bära den del axelbältet av säkerhetsbältet bakom din rygg. Detta hindrar säkerhetsbältet från besöksförbud överkroppen, vilket ökar sannolikheten för huvud och bröst skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146626.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.