Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Den Minnesota Window Tinting Lagar

Oavsett vilken stat du bor i, om du planerar att lägga nyans till ditt bilfönster är det viktigt att beakta de färgbrytning lagar för ditt tillstånd. Om du inte gör detta kan resultera i böter. Färgbrytning lagar inkluderar mörkret i fönstret färgton samt hur reflekterande färgton kan vara. Nedan listas de fönster toning lagar för delstaten Minnesota, inklusive mörker, reflekterande och färg restriktioner. Darkness

mörker Färgtoning mäts av synligt ljus procentsats, vilket innebär att andelen synligt ljus som är tillåtet när man använder eller tillämpar fönster färgton. Under inga omständigheter är Färgtoning tillåten på vindrutan, eftersom det kan snedvrida förarens uppfattning under körning och är osäkra. De främre och bakre sidorutor av ett fordon får ha toning som ger mer än 50 procent av ljuset att komma igenom fönstret. Detsamma gäller för bakrutan på fordonet. Addera Reflekterande

flesta fönster toning film innehåller några metalliska element som liknar solglasögon. Reflekterande film används för att reflektera inkommande ljus bort från fordonet och för att minska eventuella reflexer och värme som genereras från solljus. Reflekterande toning film inte är tillåten på bakrutor under några omständigheter, men det är tillåtet på rygg och främre sidorutor. Om du använder en reflekterande nyans på dessa fönster, kan nyansen inte vara mer än 20 procent reflekterande.
Klistermärke Krav

Fönster toning måste tillämpas av professionella toning företag i Minnesota, eftersom en dekal måste placeras på fordonet för att ange att fönster toning är laglig. Dekalen måste placeras mellan fönster toning filmen och glaset på förarsidan fönstret. Underlåter att följa denna lag kan resultera i en biljett.
Medicinsk dispens

Vissa stater tillåter individer med vissa medicinska frågor för att få mörkare eller mer reflekterande nyans på sitt fordon . Till exempel, om dina ögon är känsliga för ljus och för mycket ljus tar bort från din synlighet när du kör, kan en ögonläkare tillhandahålla ordentlig dokumentation för att visa att den mörkare nyansen på din bil behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146613.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.