Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Virginia Headlight Lagar

Strålkastare är en viktig komponent till varje bil. Inte nog med att de tillåter förare att se vart de är på väg, strålkastare gör även fordon för att vara synlig för andra förare när det är mörkt ute eller när vädret är dåligt. Strålkastare krävs på varje motorfordon i Virginia och Samväldet har flera lagar med anknytning till strålkastare användning. Krävs

Virginia lagen kräver att varje motordrivet fordon som framförs på allmänna vägar har verksamma strålkastare. Bilar måste ha minst två strålkastare operativa, en på vänster sida och en på höger, men inte mer än fyra strålkastare per fordon. Motorcyklar måste ha minst en fungerande strålkastare, men inte mer än två.
Mörkertidsanvändning

Så snart solen börjar att ställa in och de bleknar solljus, måste du slå på strålkastarna och de måste vara i bruk från solnedgång till soluppgång. Använd halvljus strålkastare vid körning i städer, om du kör på en gata där det inte finns några lampor, sedan använda hög-balkar, återvänder till låg-balkar om ett fordon närmar sig i motsatt riktning eller om du följer inom 200 meter av ett annat fordon.

använda high-beam Strålkastare vid körning på motorvägar. Växla till låg-balkar om det finns ett mötande fordon inom 500 meter eller om du följer inom 200 meter från ett annat fordon.
Dåligt väder

Drivrutiner är skyldiga att använda strålkastare vid körning i regn, snö, snöblandat regn eller dimma om sikten reduceras till 500 meter. Om du behöver använda din vindrutetorkare, måste du slå på strålkastarna. Använd halvljus strålkastare i dimma, snö, slask eller regn.
Motorcyklar

Alla motorcyklar måste ha en strålkastare som ger dem möjlighet att ses av andra fordon inom 200 meter av motorcykeln. Strålkastaren kan inte vara så stark att den orsakar bländning eller ljus så lysande som att distrahera andra förare. Motorcyklister får ha strålkastare som kan modulera mellan låga och höga balkar med en hastighet av 200-280 blixtar per minute.Motorcyclists måste använda strålkastare när bilarna är skyldiga att använda dem, från solnedgång till soluppgång, vid dåligt väder eller när sikten är nedsatt till 500 fötter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146610.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.